mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

Nyheder

Sønderby Legal søger 1-2 stud.jur./ stud.merc.jur. til sit kontor i Randers

SØNDERBY LEGAL søger til sit kontor i Randers 1-2 stud.jur./stud.merc.jur. til tiltrædelse senest den 1. april 2019 og eventuelt tidligere.

Som stud.jur./stud.merc.jur. hos SØNDERBY LEGAL bliver du en del af en ambitiøs advokatvirksomhed, hvor vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau over for klienterne, høj faglighed og fleksibilitet. Da det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde – vi tilbringer trods alt en meget stor del af vores tid på vores arbejdsplads – vægter vi også det sociale miljø meget højt.

STILLINGEN:
Dine opgaver vil være afvekslende, og du vil i vidt omfang få selvstændige arbejdsopgaver inden for vores fagområder. Vi beskæftiger os med erhvervsret, selskabsret, EU-ret, landbrugsret og internationale retsforhold. Det forventes, at du er fleksibel med hensyn til din arbejdstid, som vil være 1-2 dage om ugen.

DIN PROFIL:
•Du studerer jura eller Ha.jur. ved enten Aarhus Universitet eller Aalborg Universitet.
•Vi ser gerne, at du har et par år tilbage af din uddannelse.
•Du er faglig stærk indenfor vores fagområder.
•Du har en positiv tilgang til tingene og er nem at omgås.
•Du er serviceminded og har ordenssans.
•Du er effektiv og tager selvstændige initiativer.
•Du er it-kyndig og fortrolig med Microsoft Office.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Trine Trærup Olsen på tto@sonderbylegal.eu eller på mobil 28432256, og du kan læse mere om SØNDERBY LEGAL på vores hjemmeside www.sonderbylegal.dk.

VI TILBYDER:
Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed i højt gear, hvor du har stor indflydelse på din dagligdag. Men også en stilling hvor det forventes, at du forstår vigtigheden af at der løftes i flok, og vi hjælper hinanden. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter gældende vilkår.

ANSØGNING:
Ansøgning sendes til tto@sonderbylegal.eu. Ansøgningsfristen er den 11. marts 2019, men ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale.

OM FIRMAET:
Vi er en nyere advokatvirksomhed med store ambitioner om at være kendt som de dygtigste inden for vores fagområder. Vi lægger vægt på et meget højt serviceniveau over for vores klienter, som tæller nogle af de største virksomheder i Danmark, men også mindre og mellemstore virksomheder.

 

Se alle nyheder

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90Vi kan hjælpe med følgende