Vi vil ikke være alt for alle, men meget for nogle

Førende danske og udenlandske virksomheder og organisationer bruger Sønderby Legal til at skaffe sig den retsstilling, de har krav på både i Danmark og i udlandet. De trækker blandt andet på vores næsten 75 års erfaring med internationalt, juridisk arbejde, og kan gøre brug af vores store netværk blandt førende advokater i Europa og resten af verden, som er med til at sikre en hurtig og pålidelig rådgivning af de opgaver, vi bliver betroet.

Hos Sønderby Legal forsøger vi ikke at være alt for alle, men vil hellere være meget for nogle. Nemlig dem, som har brug for vor særlige viden og erfaring. Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Vi er baseret på smalle, men dybe kompetencer og påtager os ikke opgaver uden for vores definerede kompetenceområder.

Fra kontorer i København, Aarhus og Randers, udøver vi landsdækkende rådgivning. Så tæt, som muligt, på dem, det hele drejer sig om, nemlig vores klienter.

Vores advokater har tilsammen mere end 75 års erfaring

Sønderby Legal blev etableret 1. oktober 2016. Selvom vi således er et ungt firma, har firmaets advokater tilsammen mere end 75 års erfaring med netop de opgaver, som vi påtager os.

Vi er 11 jurister, heraf 6 advokater, hvoraf 4 har møderet for Højesteret og jævnligt bruger den. Flere af vore advokater er højt specialiserede blandt andet inden for EU-retten. Sønder Legal fører således løbende sager ved EU’s domstole.

Flere af vores advokater er højt specialiserede blandt andet inden for EU-ret, hvilket betyder, at Sønderby Legal løbende fører sager ved EU-Domstolen.

Vi er altid på udkig efter nye personer til vores team.