Sønderby Legal

Sønderby Legal blev etableret 1. oktober 2016. Selvom vi er et ungt firma, har vore advokater tilsammen mere end 75 års erfaring.

Førende danske og udenlandske virksomheder og organisationer bruger Sønderby Legal til at skaffe sig den retsstilling, de har krav på. Vi fører sager både i Danmark og i udlandet, og trækker blandt andet på vores næsten 75 års erfaring med internationalt, juridisk arbejde. Vores medarbejdere gør brug af vores store netværk blandt førende advokater i Europa og resten af verden, som er med til at sikre en hurtig og pålidelig løsning af de opgaver, vi bliver betroet.

Flere af vores advokater er højt specialiserede blandt andet inden for EU-ret, hvilket betyder, at Sønderby Legal løbende fører sager ved EU-Domstolen.

Vi er altid på udkig efter nye personer til vores team.

Lawyers Associated Worldwide

SØNDERBY LEGAL er medlem af Lawyers Associated Worldwide, en global sammenslutning af ca. 100 uafhængige advokatfirmaer med ca. 4.000 advokater placeret over hele verden. Medlemskabet gør os i stand til at sikre bistand til vor klienter i andre lande eller som ønsker at starte eller udvide deres forretningsområde til andre dele af verden.

 

Læs mere her.