mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

Topadvokat med international erfaring bliver partner i SØNDERBY LEGAL


SØNDERBY LEGAL opgraderer sine juridiske kompetencer yderligere på landbrugsfronten og byder velkommen til advokat Anders Stoltenberg (H), der indtræder som partner 1. juli.

“Anders Stoltenberg er en særdeles anerkendt advokat, som vi er stolte over at kunne byde velkommen i vores kreds. Han tilføjer os væsentlige kompetencer indenfor landbrug og bidrager med sin betydelige internationale erfaring og sit omfattende netværk via sit mangeårige medlemskab af bestyrelsen i det verdensomspændende advokatsamarbejde LAW,” siger advokat og partner Hans Sønderby Christensen.

Anders Stoltenberg, der fik sin bestalling som advokat i 1989, er specialiseret i rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder særligt på landbrugsområdet, herunder de større erhvervsjordbrug, og repræsenterer herudover en række internationale klienter.

Det er en kombination, der spiller godt sammen med SØNDERBY LEGAL, der har specialiseret sig i EU-retslige forhold, og repræsenterer en række større organisationer med tilknytning til landbrugs-sektoren, blandt andre interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug. SØNDERBY LEGAL har blandt andet via en række domme medvirket til at få den danske randzonelov ophævet samt at få ophævet fedtafgiften på vegne af Danske Slagtermestre.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet som partner i SØNDERBY LEGAL. Sammen har vi de kompetencer og den volumen, som er nødvendig til at yde dansk landbrug specialiseret juridisk bistand indenfor alle områder,” siger Anders Stoltenberg.

Anders Stoltenberg er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1986 og har siden 2005 været partner i Moltke-Leth. Han er 55 år og bosiddende i Vordingborg.

SØNDERBY LEGAL er ekspanderet kraftigt siden firmaets etablering 1. oktober 2016 og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. SØNDERBY LEGALS landbrugsafdeling, SL AGRO, er specialiseret i juridisk rådgivning til landbruget, der i vid udstrækning reguleres af komplekse EU-retlige regler. Fremover bliver Anders Stoltenberg medlem af SL Agro og leder for SØNDERBY LEGALS kontor i København.

SL Agro ledes af landbrugsjurist Trine Trærup Olsen og består desuden af partner og advokat Niels Munch, advokat Jens Jacob Halling og partner og advokat Hans Sønderby Christensen.

SØNDERBY LEGALS kontor i København skifter samtidig kontoradresse til advokat Anders Stoltenbergs hidtidige domiciladresse, Amaliegade 12, 1256 København K, og indgår i tilknytning hertil i et integreret kontorfællesskab med advokatfirmaet Moltke-Leth.

Advokat Per Hansen, som er partner og medstifter af SØNDERBY LEGAL, siger om samarbejdet:

“Samarbejdet med Moltke-Leth giver vore klienter yderligere adgang til omfattende specialiseret viden indenfor en lang række områder, som vi i vores højst specialiserede virksomhed ikke hidtil har kunnet yde støtte indenfor.”

Fra venstre: Hans Sønderby Christensen, Anders Stoltenberg og Per Hansen.

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90 Vi kan hjælpe med følgende