mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

SØNDERBY LEGAL søger erfaren advokatsekretær/juridisk assistent – gerne deltid


SØNDERBY LEGAL søger en erfaren advokatsekretær/juridisk assistent til vores kontor i Randers. Du vil primært blive tilknyttet partner Per Hansen, men vil skulle indgå i virksomhedens sekretærteam i øvrigt.

Du skal selvstændigt kunne arbejde med bl.a. tinglysning, i begrænset omfang endvidere berigtigelse af ejendomshandler, og at holde styr på behandlingen af rets- og voldgiftssager, herunder være for-trolig med minretssag.dk. Herudover vil arbejdet bestå i opsætning og redigering af word-dokumenter, afregning og opfølgning over for klienterne.

En del af vores arbejde foregår på engelsk og tysk. Du skal være flydende i engelsk på mundtligt og skriftligt, men må også meget gerne beherske tysk i skrift og tale. Du er faglig dygtig, og har flere års erfaring fra advokatbranchen. Der er som udgangspunktet tale om en deltidsstilling på 20 timer ugentligt, fordelt på 4 eller 5 arbejdsdage efter nærmere aftale.

Du skal være forberedt på, at hjemmearbejde kan forekommen og vi stiller en hjemmearbejdsplads til rådighed.

Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer. Alle medarbejdere er omfattet af vores fælles pensi-onsordning og sundhedsforsikring.

SØNDERBY LEGAL er medlem af det internationale samarbejde Lawyers Associated Worldwide (LAW) og arbejder for en del internationale klienter.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.sonderbylegal.eu.

Jobsamtaler vil blive afviklet løbende. Ansøgning med relevante bilag, der vil blive behandlet fortro-ligt, skal sendes til advokat Per Hansen på ph@sonderbylegal.eu. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Per Hansen på tlf. 20656165.

OM FIRMAET
Danske og udenlandske virksomheder og organisationer bruger SØNDERBY LEGAL til at skaffe sig den retsstilling, de har krav på både i Danmark og i udlandet. De trækker blandt andet på vores næsten 75 års erfaring med internationalt, juridisk arbejde, og kan gøre brug af vores store netværk blandt førende advokater i Europa og resten af verden, som er med til at sikre en hurtig og pålidelig løsning af de opgaver, vi bliver betroet.

Hos SØNDERBY LEGAL forsøger vi ikke at være alt for alle, men vil hellere være meget for nogle, nem-lig dem, som har brug for vor særlige viden og erfaring. Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Vi er baseret på smalle, men dybe kompetencer og påtager os ikke opgaver uden for vores definerede kompetenceområder.

Fra kontorer i København, Aarhus og Randers, udøver vi landsdækkende bistand – så tæt, som mu-ligt, på dem, det hele drejer sig om, nemlig vores klienter. SØNDERBY LEGAL er baseret på en stærk specialisering, som løbende udvikles gennem fokus på værdiskabelse for vores klienter. SØNDERBY LEGAL er stiftet i 2016 og består foreløbig af 21 medarbejdere, heraf 10 jurister, inklusive 5 partnere.

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90Vi kan hjælpe med følgende