mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

SØNDERBY LEGAL søger en receptionist til vort kontor i Randers


Da vi har rygende travlt hos Sønderby Legal advokatkontor, søger vi en receptionist til ansættelse i tidsbegrænset stilling til omgående besættelse, med mulighed for eventuel senere fastansættelse.

Stillingen er 30-37 timer om ugen efter aftale, og arbejdsopgaverne er alt fra pasning af vores telefon, og omstille til rette vedkommende i alle 3 afdelinger, håndtering af møder herunder servering af mad og drikke, administrative opgaver og diverse ad hoc og dag-til-dag opgaver.

Vi forestiller os, at du er venlig, imødekommende, loyal og ikke bange for at arbejde på et kontor, hvor der er højt tempo og mange bolde i luften. Du har gå-på-mod, er pligtopfyldende og slipper ikke en opgave før den er løst. Du er struktureret, og kan prioritere dine opgaver, og så hjælper du med stort og småt, når der er behov for det.

Vort firma kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi er i Randers afdelingen højt specialiserede inden for EU-ret, miljø- og landbrugsret, samt selskabsret.

Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet, og det kan vi ikke gøre uden dygtige, dedikerede medarbejdere.

Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vore 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.

Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer.

Da vi har mange internationale klienter, er det et krav at du besidder gode engelskkundskaber både skriftligt og i tale.

Arbejdsstedet er vort kontor i Randers. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.

Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen kan rettes til HR-ansvarlig, Helle Ankerstjerne
via ha@sonderbylegal.eu eller 25166515

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90 Vi kan hjælpe med følgende