mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

SØNDERBY LEGAL søger en jurist til sit kontor i Randers


En af vores dygtige unge jurister har besluttet sig for at skifte spor. Vi søger derfor en jurist, som enten allerede er specialiseret i, eller ønsker at specialisere sig inden for EU-ret.

Vi tilbyder et varierende og spændende job med direkte klientkontakt. Klientporteføljen omfatter førende danske- og udenlandske virksomhede og organisationer. Jobbet vil derfor være særlig interessant, hvis du søger tæt og direkte klientkontakt.

Du skal være flydende i mindst ét, men gerne flere, af hovedsprogene.

Internt vil du komme til at indgå i et team med højt fagligt niveau og energi samt en uformel omgangstone, hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vores mål er altid at yde værdibaseret rådgivning af højeste kvalitet.

Aldersfordelingen i SØNDERBY LEGAL er bred, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt og sjovt arbejdsmiljø, og vi har flere fælles firmaarrangementer om året, bl.a. et sommer- og et vinterarrangement, og vi deltager også med gå- og løbehold ved f.eks. DHL Stafetten.

Du vil have en meget stor grad af egen indflydelse, og arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familielivet til at fungere.

Stillingen er på fuld tid. Lønvilkår er tilpasset efter kvalifikationer. Vi benytter Advosys, og stiller nyeste IT til din rådighed, herunder iPhone og iPad.

Arbejdsstedet er vort kontor i Randers, men en vis rejseaktivitet må påregnes.

Tiltræden ønskes snarest muligt.

OM FIRMAET:
SØNDERBY LEGAL er etableret 1. oktober 2016, og vi er i dag 11 jurister, heraf 7 advokater hvoraf 5 har møderet for Højesteret. Vi bistår små og store erhvervsvirksomheder vedrørende alle erhvervsretlige forhold, herunder ikke mindst landbruget og dets brancheorganisationer. Vi har endvidere unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede internationale retsforhold samt fører sager ved EU-Domstolen.

KONTAKT:
Ansøgning og spørgsmål vedrørende jobbet kan stiles til advokat Per Hansen på ph@sonderbylegal.eu.

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90Vi kan hjælpe med følgende