mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

SØNDERBY LEGAL søger en dygtig advokatsekretær til vort kontor i Randers


Vi har rygende travlt og søger derfor en dygtig og erfaren advokatsekretær til vort kontor i Randers til tiltrædelse straks.
Vi søger en sekretær med erfaring inden for de klassiske juridiske discipliner, herunder korrespondance med klienter og retterne, samt udfærdigelse af stævninger og processkrifter, faktura/afregning og meget andet. Desuden håndtering af kalender, e-mail, kurser og diverse administrative opgaver.

Du vil blive fast tilknyttet en advokat og primært modtage opgaver herfra. Det kan dog forekomme, at der kommer opgaver fra andre jurister på kontoret.

Vi forestiller os at du dygtig til dit fag, skarp på detaljerne, effektiv og at du kan holde mange bolde i luften ad gangen.
Derudover forestiller vi os, at du er venlig og imødekommende, ansvarsfuld og loyal, evner at håndtere det høje tempo med ofte korte tidsfrister, og som følge heraf risiko for vekslende arbejdstider.

Vort firma kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomhe-der, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi er i Randers afdelingen højt specialiserede inden for EU-ret, miljø- og landbrugsret, samt selskabsret.

Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet og det kan vi ikke gøre uden dygtige, dedike-rede medarbejdere.

Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vore 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.

Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer.

Vi benytter Advosys, og det er en fordel at du kender til dette, men ikke et krav.

Arbejdsstedet er vort kontor i Randers. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.

Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen kan rettes til HR-ansvarlig,
Helle Ankerstjerne via ha@sonderbylegal.eu eller 25166515

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90 Vi kan hjælpe med følgende