mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

Sønderby Legal søger en dygtig advokatsekretær på del- eller fuldtid til vort kontor i Aarhus


Vi har rygende travlt og søger derfor en dygtig og erfaren advokatsekretær til vort kontor i Aarhus til tiltrædelse straks.

Vi søger en uddannet advokatsekretær med erfaring inden for de klassiske juridiske discipliner, som kan arbejde selvstændigt samt varetage den daglige kontakt med klienter m.v. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til retssagsbehandling, herunder minretssag.dk.

Du vil blive fast tilknyttet en advokat på kontoret i Aarhus, men med mulighed for ad hoc opgaver fra vore afdelinger i Randers og København.

Vi forestiller os, at du dygtig til dit fag, skarp på detaljerne, mødestabil, empatisk og effektiv, og at du kan holde mange bolde i luften ad gangen.

Derudover forestiller vi os, at du er venlig og imødekommende, ansvarsfuld, fleksibel og loyal samt evner at håndtere det høje tempo med ofte korte tidsfrister.

Vort firma kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer.

Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet, og det kan vi kun gøre med dygtige, dedikerede medarbejdere.

Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vore 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.

Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer. Stillingen kan efter ansøgers ønske være en fuldtids- eller deltidsstilling.

Vi benytter Advosys, og det er en fordel, at du kender til dette, men ikke et krav.
Arbejdsstedet er vort kontor i Aarhus.
Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen kan rettes til Susanne Madsen, som starter som advokat, via sm@sonderbylegal.eu eller 20954344 eller til advokat Jens Jacob Halling via jjh@sonderbylegal.eu eller 26206966.

Ansøgningsfrist: Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90 Vi kan hjælpe med følgende