mail@sonderbylegal.eu
+45 72 10 90 90

Advokatfirma søger advokat – gerne med partner potentiale – til kontoret i Aarhus

Vi er i vækst, og søger derfor til tiltrædelse snarest muligt en erhvervsorienteret advokat med erfaring primært inden for retsforhold med tilknytning til fast ejendom, f.eks. entrepriseret, overdragelse af fast ejendom, lejeret, miljøret, fredning, taksation og ekspropriation, og gerne med egen portefølje af sager/klienter.

Der tilbydes et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi prioriterer og tilskynder til akkvisitivt arbejde og at hver enkelt får mulighed for at skabe egen portefølje af sager/klienter, herunder at indtræde i partnerskabet.

Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vores mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet.

Aldersfordelingen er vid, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vores afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.

Du vil kunne opnå en meget stor grad af egen indflydelse, ligesom arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familieliv/privatliv til at fungere.

Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer samt din eventuelle egen portefølje af sager/klienter. Vi benytter Advosys, men det er ikke en betingelse, at du har kendskab hertil.

Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.

Vi ønsker, du kan tiltræde snarest muligt, og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

OM FIRMAET
Advokatfirmaet blev etableret 1. oktober 2016 og har kontorer på flere lokationer i Danmark. Vi er i dag 10 jurister, heraf 1 advokatfuldmægtig og 6 advokater, hvoraf 4 har møderet for Højesteret. Vi rådgiver og bistår førende private virksomheder, virksomhedssammenslutninger samt organisationer om alle erhvervs- og landbrugs/-miljøretlige forhold i ind- og udland. Kontoret har desuden unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede EU og internationale retsforhold samt løbende fører sager ved EU-Domstolen.

KONTAKT
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte undertegnede.

Venligst fremsend CV og eventuel anden relevant information hurtigst muligt til:

Henrik Lautrup
Headhunter & Partner

Mobile +45 26 48 12 65 (Denmark)
E-mail hl@expuri.com


 
 
 
 
 
 

ODENSE-KØBENHAVN-AARHUS
www.expuri.com

"Det er afgørende for os, at der er kvalitet i alt, hvad vi foretager os"

Kontakt os

 

København K

Amaliegade 12
1256 København K
Parkeringsvejledning

AARHUS

Havnegade 4
8000 Aarhus C
Parkeringsvejledning

RANDERS

Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Parkeringsvejledning


Telefon: +
45 7210 9090
Email:
mail@sonderbylegal.eu

Kontonr.:
6186 0011301118
IBAN:
DK2261860011301118
SWIFT:
KRONDK22


×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

Har du brug for hjælp kan du kontakte os gennem kontaktformularen eller ringe 72 10 90 90 Vi kan hjælpe med følgende